logo

Krachten gebundeld: ontmoet Powerbaas!

28/05/2024

In deze blog willen we graag wat aandacht besteden aan een waardevolle partner van ons: Powerbaas. Onze samenwerking gaat verder dan alleen het leveren van producten; het is een synergie van gedeelde doelen en innovatieve oplossingen. Samen ontwikkelen we door op het gebied van zonnepanelen en omvormers, zowel qua hardware als ook software.

image2

Wat is Powerbaas?

Met de Powerbaas P1 Meter ben je de baas over je eigen energieverbruik! Dit slimme apparaat stelt je in staat om je huidige en historische verbruik van zowel stroom als gas per uur, dag, maand en jaar te bekijken. De bijbehorende app biedt handige functies, zoals het in- en uitschakelen van apparaten op momenten dat je zonnepanelen energie opwekken of wanneer de stroom goedkoop is. Heb je een dynamisch energiecontract waarbij de stroomprijs per uur verandert? Dan kun je optimaal gebruik maken van de Powerbaas P1 Meter door apparaten automatisch aan te zetten op momenten dat de stroom het goedkoopst is. Dit helpt niet alleen bij het besparen van energie, maar ook bij het verlagen van je energierekening.

Meer info over de Powerbaas P1 Meter kan je hier vinden.

image3image4image5

Scherm afbeeldingen van de App

Meer dan alleen een meter: de Powerbaas P1 actieve splitter

Als één van de weinige biedt Powerbaas naast de P1 Meter ook een Actieve P1 Splitter. Dit handige apparaat maakt het mogelijk om meerdere apparaten op je slimme meter aan te sluiten zonder dat ze elkaar storen.

Meer info over de Powerbaas active splitten kan je hier vinden.

image2

De P1 Actieve splitter

Samen Sterker: Onze gezamenlijke ontwikkeling

Hoe bundelen we precies onze krachten? Onze samenwerking met Powerbaas omvat diverse projecten en integraties:

  • Zonnepaneel Functies: Samen ontwikkelen we nieuwe functies en integraties voor zonnepanelen, waardoor gebruikers hun energiebeheer verder kunnen optimaliseren en inzichtelijk kunnen maken.
  • Integratie van Daytopper: Daytopper is volledig geïntegreerd met Powerbaas. Dit betekent dat je je zonnepanelen eenvoudig kunt koppelen aan de Powerbaas P1 Meter door de zonnepanelenoptie in te schakelen. Van hieruit kan je de benodigde gegevens opgeven. Bekijk bijvoorbeeld hier hoe je je Enphase omvormer kunt koppelen.

Conclusie

Onze samenwerking met Powerbaas is een perfect voorbeeld van hoe gebundelde krachten kan leiden tot innovatieve oplossingen. Of je nu je energieverbruik wilt monitoren, besparen op je energierekening, of je zonnepanelen optimaal wilt benutten, Powerbaas biedt de tools en wij ondersteunen hen met onze expertise.

Blijf onze blog volgen voor meer updates over onze partners en gezamenlijke projecten. Samen werken we aan een duurzamere toekomst!